A pornográf tartalmak világunkban annyira elterjedtek és olyan könnyen hozzáférhetőek, hogy már egészen kisgyermek korban meg kell tanítani a gyermekeket e veszéllyel szembeni viselkedésre.

Ahhoz, hogy megtanuljunk egy szakmát képzésen veszünk rész. Ha valaki maratont szeretne futni, felkészül, edz rá rendszeresen.

Szeretettel hívunk benneteket a Tiszta szerelem imaestre 2022.10.14-én (pénteken) 18 órától a Szent László Domonkos Templomba.

Július 28-án, csütörtökön 17 órától egy fórum beszélgetésre hívunk benneteket. Hajdaniné Magdi, a budapesti 40 nap az Életért imamozgalom vezetője és csapatának egyik tagja fognak személyes elhívásukról és az imamisszióról beszélni.

Gyalogos zarándoklatra (Zelemér - Debrecen) várjuk különösen azokat a házaspárokat, akik gyermekáldásért kérik Szent Domonkos közbenjárását, valamint mindenkit, aki ilyen módon is szeretnének értük imádkozni.

Egy gyertyafényes vacsorával egybekötött Alpha házaskurzus bemutató estre hívunk minden olyan házaspárt, akik együtt akarnak munkálkodni kapcsolatukon.