Szerelmes levelek...

2021.11.08

Ki a Molla házaspár?

Molla Beretta Szent Janka és férje Pietro Molla szentségi házasságban megélt mindennapi életükkel tanúságot tesznek az evangélium csodás értékeiről.

A keresztény házas hivatás nagyságát és szépségét tükrözik a jegyességük és a házasságuk alatt egymásnak írt szerelmes leveleik. A könyvben olyan értékek jelennek meg, mint a hűség, a szüzesség, az egymásért hozott áldozatok, melyeket a mai kor igyekszik elavultnak feltüntetni. 

Miért szeretnénk kiadni?

Intézetünk az emberi élet megjelenésének és kibontakozásának helyét, a családot helyezi tevékenységének fókuszába, és mivel a család létrejöttének alapja a házasság, így szolgálatunk elsősorban a házasságra való felkészítésben, és a házaspárok segítésében áll, hogy egymás iránti szeretetük egyre jobban növekedhessen. Mikor elolvastuk és megismertük a Molla házaspár leveleit tartalmazó, olasz nyelvű könyvet, meghatott bennünket a szerelmi történetük tisztasága és mély lelki tartalma, s arra az elhatározásra jutottunk, szeretnénk az említett könyvet anyanyelvünkre lefordítva a magyar olvasók számára is elérhetővé tenni. 

,,Legkedvesebb Giannám.

Többször elolvastam és megcsókoltam a leveledet. Számomra új élet kezdődött: a te nagy és óhajtott szereteted és ragyogó jóságod élete. Kezdetét veszi közös szerelmünk élete..."

Megrendelem!