Szerelmes levelek

2021.10.06

KÖNYVKIADÁSRA KÉSZÜLÜNK!

2021. november 22-én, a Familiaris consortio - a keresztény család feladatairól a mai világban, Szent II. János Pál pápa szinódus utáni apostoli buzdítása kiadásának 40. évfordulóján szeretnénk bemutatni a magyar közönségnek egy csodálatos kiadványt, amely Molla Beretta Szent Janka és férje Pietro Molla randizás alatt, a jegyesség és a házasság időszakában, és a mindennapi élet forgatagában egymásnak írt szerelmes leveleit tartalmazza. Intézetünk tagjai meg vannak győződve, hogy érdemes kiadni a Molla házaspár leveleit tartalmazó kötetet, mivel az pozitív előjelű társadalomformáló erővel bír. 

A könyvbemutatóra készülve Nagyböjt mintájára, 40 napon keresztül mai magyar keresztény emberek - Facebook-oldalunkon olvasható - írásainak segítségével elmélkedünk a szerelmes levélírás kultúrájáról, amely oly mélyen átjárta az emberiség eddigi történetét, és reméljük, még továbbra is a szerelmi kapcsolatok részét képezi. Tanuljunk a szentek szerelemes leveleiből!

Ha szívesen támogatná anyagilag a Pietro Molla és Gianna Beretta Molla leveleit tartalmazó könyv megjelenését vagy a Szent II. János Pál Intézet munkáját, adományát az alábbi bankszámlaszámra küldheti:

Szervezet neve: Szent II. János Pál Intézet Egyesület 

Bankszámlaszám: 10702064-71990042-51100005

Adószám: 19236438-1-09

A közlemény rovatba, kérjük, írja be: Adomány, név

A legkisebb összeget is hálával fogadjuk!

A könyv ITT előrendelhető 2700 Ft (+ 1750 Ft szállítási díj). Amennyiben 4 vagy több példányt is rendel a szállítási költséget 0 Ft.