Hogyan vértezd fel gyermekedet a digitális világ veszélyeivel szemben?

2022.12.04

Hogyan vértezhetsz fel egy kisgyermeket arra, hogy fogadja be a jót és utasítsa el a rosszat abból, amit a digitális világban lát? 

Minden olyan szülő számára, aki meg akarja óvni gyermekeit, de tudja, hogy nem lehet őket karanténba zárni, a Jó képek - rossz képek kicsiknek c. könyv kényelmes és hatékony módot kínál ennek az érzékeny, ám lényeges beszélgetésnek a megkezdésére. Gyengéd és a gyermekek életkorának megfelelő üzenetekkel, valamint vidám illusztrációk segítségével a Jó képek - rossz képek kicsiknek felvértezi a gyermekeket a Fordulj el!, Fuss el! és Mondd el! tervvel, valamint öt fontos biztonsági szabállyal, amelyet minden digitális korunkban felnövekvő gyermeknek tudni kell. 

,,A digitális világban felnövő két óvodás korú gyermek édesanyjaként örömmel ajánlom a Jó képek - rossz képek kicsiknek c. könyvet! Gyermekeink megérdemlik, hogy egyszerű, számukra érthető módon figyelmeztessük őket a pornográfia nagyon is valós veszélyeire." Dawn Hawkins, a National Centre on Sexual Exploitation (szexuális kizsákmányolás ellen fellépő egyesült államokbeli szervezet) igazgatója.

A 3-7 évesek számára íródott könyv már megrendelhető.