40 NAP AZ ÉLETÉRT

2022.07.28

Július 28-án, csütörtökön 17 órától egy fórum beszélgetésre hívunk benneteket. Hajdaniné Magdi, a budapesti 40 nap az Életért imamozgalom vezetője és csapatának egyik tagja fognak személyes elhívásukról és az imamisszióról beszélni. 


"E fény- és árnyoldalaknak mindenkit rá kell döbbenteniük arra, hogy a jó és a rossz, a halál és az élet, a "halál kultúrája" és az ,,élet kultúrája" közti hatalmas és drámai összeütközés előtt állunk. De nemcsak "előtte", hanem a konfliktus "kellős közepében" állunk: részesei vagyunk valamennyien azzal a lerázhatatlan felelősséggel, hogy föltétlenül az élet javára kell választanunk." /Szent II. János Pál pápa, Evangelium vitae 28./ Ma mi magunk is részesei vagyunk ennek a drámai harcnak. A keresztény közösségeken belül kell elkezdeni a szívekben és a fejekben megújítani az élet kultúráját.

 

Jelentkezz itt.


Kérem, akik szívesen csatlakoznának - Debrecenben és annak környékén élők - lépjenek kapcsolatba velünk janospalintezet@gmail.com email címen vagy a Facebook oldalunkon.

A 40 Nap Az Életért őszi (szept. 28 - nov. 6.) budapesti kampányához szeretnénk mi is kisebb, nagyobb csoportokat szervezni, hogy megtapasztalhassuk a helyszíni imádkozás erejét és ezzel is támogassuk a budapestiek életvédő munkásságát.